Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

Primăria Pitești a premiat 93 de cupluri longevive

Primăria Pitești a premiat 93 de cupluri longevive

Joi, 10 octombrie, la Filarmonica Pitești, municipalitatea a celebrat 93 de cupluri longevive: 85 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie și 8 cupluri care au sărbătorit 60 de ani de căsătorie.

Fiecare cuplu a primit un premiu simbolic de 1.000 de lei, alături de o diplomă aniversară și un buchet de flori.

„Acești seniori, prin devotamentul și reziliența lor, reprezintă adevărate modele pentru generațiile tinere, demonstrând că iubirea și sprijinul reciproc pot depăși orice provocare a vieții. La mulți ani și multă sănătate tuturor sărbătoriților! Fie ca povestea voastră de viață să continue la fel de frumoasă și exemplară!”, a transmis Primăria Pitești.

Citește și Ansamblul „Musica Viva” cântă la Filarmonica Pitești

Cum se pot înscrie cuplurile longevive

Cuplurile care urmează să celebreze 50 sau 60 de ani de căsnicie pot beneficia de același premiu și diplomă aniversară.

Cei cu domiciliul în Pitești trebuie să depună cererea-tip și documentele necesare fie online, la administratiepublica@primariapitesti.ro sau primaria@primariapitesti.ro, fie la sediul temporar al Primăriei, la Centrul de Informații pentru Cetățeni (Bd. Republicii, fostul Centru de Calcul). Formularul poate fi descărcat de pe site-ul Primăriei, accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/compartimentul-relaii… .

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...