Web Analytics
scris miercuri, 14.08.2024

Primar PSD care practica sclavia, exlus de urgență din partid

Filiala ieşeană a PSD a decis, miercuri seară, excluderea din partid a lui Mihai Mihalache, fost primar al comunei Schitu Duca, după ce acesta a fost reţinut pentru că ar fi sechestrat o persoană la o fermă şi ar fi obligat-o să muncească, informează News.ro.

Primar PSD care practica sclavia, exlus de urgență din partid

Biroul Permanent Judeţean al PSD Iaşi s-a întrunit în format online şi a decis ca Mihai Mihalache să fie exclus din PSD.

Citește și Directori din Tel Drum acuzaţi de o fraudă de un milion euro, condamnați definitiv cu suspendare

PSD Iaşi precizează că ”nu va tolera comportamente care sunt susceptibile de încălcare a legii şi va acţiona ferm în privinţa membrilor care se confruntă cu astfel de probleme”.

”Urmare evenimentelor derulate astăzi am decis convocarea în regim de urgenţă a Biroului Permanent Judeţean pentru a lua o decizie cu privire la acţiunile demarate de instituţiile statului în ceea ce îl priveşte pe Mihai Mihalache. Colegii noştri s-au exprimat unanim să facem tot ceea ce se poate pentru a continua procesul de reformă în care a intrat PSD la Iaşi. Nu putem tolera în rândurile noastre colegi care sunt acuzaţi de astfel de fapte. Aşadar, Mihai Mihalache a fost exclus din PSD. Vom continua în aceeaşi notă de păstrare a integrităţii organizaţiei şi de a genera respect şi încredere pentru ieşenii care apreciază politicile social-democrate”, a declarat Bogdan Cojocaru, preşedintele filialei judeţene PSD Iaşi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...