Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Primar Dârmănești: ”Haideți să participăm în număr cât mai mare la strângerea deșeurilor aruncate pe spațiile verzi”

”Let’s Do It, Romania!” se pregătește pentru cea de-a 11 a ediție de Curățenie Națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe 21 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură. Cu această ocazie, conducerea Primăriei Dârmănești invită localnicii, companiile private și alte autorități din comună să se alăture acțiunii de ecologizare. Activitatea de colectare a deșeurilor va avea loc sâmbătă, 21 septembrie 2024, iar voluntarii sunt așteptați la ora 10:00, în fața Primăriei Dârmănești, unde vor primi saci și mănuși.

Primar Dârmănești: ”Haideți să participăm în număr cât mai mare la strângerea deșeurilor aruncate pe spațiile verzi”

Citește și Jandarmii argeșeni, la Ziua de Curățenie Națională

”Haideți să participăm în număr cât mai mare la această acțiune de strângere a deșeurilor aruncate pe spațiile verzi și locurile publice din comuna noastră. Materialele necesare desfăşurării acţiunii (saci, mănuşi) vor fi distribuite de către personalul instituţiei noastre, în ziua desfășurării campaniei, la sediul primăriei, începând cu ora 10:00”, este mesajul transmis de primarul Emilian Ciolan.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...