Web Analytics
scris sâmbătă, 25.05.2024

Primar bătut în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia

Incident șocant la Cernavodă. Un preot și o femeie, care se presupune că ar fi amanta sa, l-au luat la bătaie în plină stradă pe primarul orașului. Primarul orașului Cernavodă a depus plângere la Parchet.  Cei doi au fost reținuți 24 de ore, pentru ultraj.

Primar bătut în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia

În imagini se vede cum cei doi îl aşteptă pe edil să iasă din primărie şi îl atacă cu pumnii şi picioarele. Îl urmăresc de-a lungul unei străzi, timp în care îl împing şi îl trag de haine. Bătaia ar fi pornit de la neînţelegeri politice, potrivit observatornews.ro. Cei doi ar face parte din echipa contracandidatului victimei la primărie. Preotul şi femeia au fost reţinuţi. Mai mult, Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că l-a suspendat de la slujire pentru o lună.

Citește și: Fetița de 8 ani, găsită moartă la marginea unui sat, ucisă de unchiul ei: „Îmi pare rău, eram băut”

„Mi-au dat cu picioarele, m-au împins, m-au lovit. N-am făcut altceva decât să nu ripostez, nu am dorit să ripostez”, a spus Liviu Negoiță, primarul orașului Cernavodă. Preotul care l-a atacat pe edil este anchetat de superiori. „Părintele a fost suspendat astăzi pe o perioadă de 30 de zile, perioadă în care se va desfășura o anchetă juridico-canonică și disciplinară în ceea ce privește comportamentul domniei sale”, a spus Mircea Pricop, purtător de cuvânt Arhiepiscopia Tomisului.  

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită