Web Analytics
scris duminică, 10.12.2023

Prima ediție a campionatului național de baschet în fotoliu rulant la Pitești

Șase echipe s-au întrecut, de vineri până duminică, pentru titlul național la baschet în fotoliu rulant. Competiția organizată de Federația Română de Baschet s-a disputat la Pitești, în sala Școlii Gimnaziale Nr. 4. Au participat sportivi legitimați la cluburile: CS Comunitar Sibiu; ACS Academia de Baschet Phoenix Galați; AJ Ilfov Motivation; ACS Ralph Brașov; ACS Paralimpic Salvia 2000 Cluj-Napoca; ACS Temerarii Arad. Câștigătoare a fost desmnată echipa din Brașov.

Prima ediție a campionatului național de baschet în fotoliu rulant la Pitești

Citește și: Dragoslavele. Salvamontiștii și pompierii caută cadavrul fără mâna dreaptă


„Premierea am oficiat-o alături de doamna Carmen Tocală, președintele FRB, Ion Mînzînă, președintele CJ Argeș, respectiv Lucrețiu Tudor, city-managerul Piteștiului. Locul I a revenit echipei din Brașov, însă vreau să îi felicit pe toți competitorii pentru ambiția dovedită! Pentru mine, cu toții sunt câștigători! Iar ca de fiecare dată, Piteștiul demonstrează că sprijină inițiativele bune!”, a anunțat primarul Cristian Gentea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...