Web Analytics

Prichindei dârdâind, vesel, la Simfonie, printre politicienii gata de campanie

de | 12.04.2019 12:53 | Actualitate

A început ”Simfonia Lalelelor”, în ciuda politizării evenimentului, una dintre cele mai vesele şi pline de culoare sărbători ale Piteştiului.

Cel mai aşteptat moment, Parada Florilor, a adunat şi anul acesta sute de copii de la grădiniţele și şcolile din Piteşti, care au defilat prin faţa tribunei oficiale.

„Mulțumim lui Dumnezeu că n-a plouat!”, și-au spus organizatorii, dar nici tocmai potrivită paradei n-a fost vremea.

Prichindeii au îndurat cu stoicism frigul, în cămășuțe înflorate, ba, mai mult, au încropit și momente coregrafice pline de candoare.

În mânecă scurtă și minijup, majoretele de gimnaziu și cele de liceu au reușit momente de grație, chiar și cu zâmbete încleștate.

De tremurat, au tremurat, pe margine, și părinții ori bunicii, dar mai mult de emoție, iar publicul a stat cu ochii, când pe micuți, când pe oficiali și, mai ales, pe … „oficiale”.

Carele alegorice au impresionat și anul acesta mulțimea, mai ales că trecerea s-a făcut printr-o ploaie de confetti.

Au defilat și elevii de liceu, dar și studenții celor două univerisități din Pitești.

Au fost și demonstrații sportive, susținute de karateca de la Samurai Dojo și scrimerii de la ACS Spadasinii Argeșeni, iar prin fața tribunei oficiale au trecut și sportivii de la FC Argeș, CSM Pitești, BCMU PITEȘTI și cei ai Clubului de Aeromodelism de la Palatul Copiilor.

Una peste alta, chipuri vesele, zarvă tonică și atmosferă de sărbătoare în debutul Simfoniei.


Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Alo, oengeurile pentru protectia drepturilor copilului, acum e momentu’ sa aratati cu ce va ocupati. E vorba de un abuz evident. Fiindca e inuman sa tii niste copii in frig pentru placerea unor gunoaie de politruci. Indiferent daca ce vor spune parintii copiilor. Deci … aveti juristi, aveti specialisti (daca aveti) … sarcina voastra e sa opriti abuzurile strigatoare la cer de genu’ asta. DACA nu v-a cumparat pesedeu’ cumva.

  2. – Bine ca nu i-au mai pus sa stea in cap, ca anul trecut .
    – Fata de anul trecut, este ceva in plus / nu i-au mai pus sa stea in cap……dar, per total, raportand la cei 30 de ani trecuti, o facuram fix pe invers, contra naturii / asta ca sa ne dam seama cum miroase si ce gust are.
    – Oare ne vom mai destepta vreodata ?!
    – Milioanele de romani care au plecat in afara, s-au desteptat.
    – Celor care au ramas (ma numar printre ei) ce sa le faci decat sa-i lasi in plata Domnului, timpul ii va trece ! Este drept ca stagneaza, dar asta e !