Web Analytics

Prezentau atac de panică în urma unui incendiu violent la Lunca Corbului

de | 17.10.2017 08:19 | Actualitate

incendiu luncaÎn ziua de 16 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

 

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung a intervenit în localitatea Câmpulung, strada Calea Măgurii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un stâlp electric.
Au ars aproximativ 2 ml cablu electric și cleme.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Garda de Intervenție nr. 2 Topoloveni a intervenit în localitatea Călinești, sat Ciocănești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată, cu posibilități de propagare la casele învecinate. Au ars aproximativ 8000 mp de vegetație uscată.

Un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă de la Secția de Pompieri Costești a intervenit în localitatea Stolnici, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Au ars aproximativ 2000 mp de vegetație uscatăș

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Secția de Pompieri Costești au intervenit în localitatea Lunca Corbului, sat Catane, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anexe gospodărești, cu posibilități de propagare la casă.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarilor, de 74 și respectiv 63 de ani, care prezentau atac de panică. Au ars: bucătărie, magazie și grajd pe o suprafață de aproximativ 100 mp, 5 tone de fân, mobilier bucătărie și 10 ml gard de lemn.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii