Web Analytics

presshub.ro: Reabilitat cu bani de la UE, centrul vechi al Constanței a prins viață doar temporar. Firmele de casă au făcut lucrări de mântuială – PressHub

de | 20.09.2018 08:04 | Bani europeni

Reabilitarea centrului vechi al Constanței a fost lozul câștigător pe care Decebal Făgădău l-a tras înainte să ajungă primarul municipiului. A gestionat trei proiecte majore, finanțate cu bani europeni, care au readus la viață peninsula orașului – o zonă istorică, abandonată și lăsată pradă degradării după Revoluție. La doar trei ani de la finalizarea reabilitării, zona s-a deteriorat din nou, din cauza lucrărilor făcute de mântuială, iar acum sunt necesare investiții noi..

Cele trei proiecte au fost finanțate de UE cu 12 milioane de euro.
Cele două firme care au câștigat proiectele de reabilitare a centrului istoric din Constanța au un numitor comun: milionarul constănțean Vasile Costea, despre care presa locală a scris că este un apropiat al fostului primar Radu Mazăre.
Ambele societăți sunt cunoscute ca fiind abonate la banii instituțiilor publice din județul Constanța.
Proiectele trebuie refăcute acum,……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii