Web Analytics

presshub.ro: Fonduri ratate, fonduri consumate. Bilanțul atragerii de bani europeni în vestul României – PressHub

de | 8.02.2019 16:34 | Bani europeni

Frecvent apare în presa locală din Timișoara câte o nouă „bombă” referitoare la pierderea de fonduri europene de către primărie. De obicei, edilul liberal Nicolae Robu ripostează vehement, acuzând jurnaliștii că, atacându-l, ar face jocul PSD… Autoritățile județene – Aradul, Hunedoara sau Carașul –, care nu sunt fără cusur în atragerea de fonduri europene, nu sunt scutite de critică, iar OLAF/DLAF au avut în ultimii ani motive de suspiciune privind posibile fraude. Cifrele, respectiv contractele aflate în evidența ADR-Vest, coroborate cu realitățile din teren, spun însă adevărul.

Primăria din Timișoara a pierdut fonduri europene pentru 50 de microbuze electrice și pentru reabilitarea tramvaielor.În acest timp, autoritățile județene și municipale din Arad au reușit împreună să remodeleze sistemul de spitale.Fondurile europene au susținut progresul județelor mai sărace, precum Hunedoara și……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole