Web Analytics
scris joi, 11.10.2018

presshub.ro: Drumul spre Sarmizegetusa Regia, modernizat cu bani europeni, s-a rupt de trei ori în doi ani. Încă un caz în atenția DNA – PressHub

Modernizat în 2015-2016 cu 9 milioane de euro, bani europeni, drumul de 18 km care duce de la Orăștie la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia s-a rupt de trei ori în doi ani, după ce ploile și alunecările de teren s-au suprapus cu calitatea proastă a lucrărilor. Administratorul arterei, Consiliul Județean Hunedoara, a plătit deja 2 milioane de lei corecții financiare către Autoritatea de management din cadrul Ministerului Dezvoltării, urmând să-și recupereze banii de la constructor, dar a cheltuit alte 2 milioane de lei pentru reparații. Un efect firesc în astfel de situații, și acest caz a ajuns pe masa procurorilor DNA.

presshub.ro: Drumul spre Sarmizegetusa Regia, modernizat cu bani europeni, s-a rupt de trei ori în doi ani. Încă un caz în atenția DNA – PressHub

Drumul de 18 km care duce la cetatea dacică Sarmizegetusa Regia a fost modernizat în 2015- 2016 cu fonduri europene, 9 milioane de euro.
De la inaugurare, în doi ani s-a rupt deja de trei ori.
O parte din vină o poartă lucrările prost făcute, un raport al Ministerului Dezvoltării arătând că pe unele……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Distribuie!

0 Comentarii