Web Analytics

presshub.ro: Cum intră banii UE în cea mai micuță comună a Regiunii Nord-Vest. Primarul din Ploscoș: „Fără fonduri europene, nu poți să faci nimic”

de | 14.03.2019 10:16 | Bani europeni

Ploscoș, comuna cu cea mai mică populație din toate cele șase județe al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest și localitatea cu cel mai mic buget din județul Cluj, atrage fonduri consistente pentru dezvoltare. În noiembrie 2018, aici a „aterizat” prima achiziție prin fonduri europene, un buldo-excavator, deja folosit la deszăpezire, peste iarnă. Apoi, drumul de pământ care leagă centrul de comună de un sat aparținător, Crairât, va fi asfaltat cu fonduri europene. Proiectul a fost contractat, lucrările licitate, un prim strat de pietriș a fost așternut în toamnă, iar în luna martie încep lucrările propriu-zise.

În completare, un alt drum comunal important va fi asfaltat cu fonduri guvernamentale.

Satul de la capătul drumului

Ploscoșul este cunoscut în județul Cluj mai ales ca locul de naștere al fotbalistului Ioan Sabău, al cărui tată a și fost primar al localității până în 2012. Comuna este situată la capătul……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii