Web Analytics

presshub.ro: Cum a pierdut orașul Năvodari fondurile europene pentru Aqua Park pe mâna unei firme în insolvență. Primăria, bună de plata a 3 milioane de euro

de | 29.03.2019 16:01 | Bani europeni

Un aqua park uriaș, cel mai mare centru de agrement de pe litoralul românesc, urma să apară în Năvodari în 2015, promiteau autoritățile locale. Primăria a și început să construiască, valoarea investiției fiind estimată la circa 7 milioane de euro, din care jumătate fonduri nerambursabile. Firma câștigătoare a licitației pentru execuția lucrărilor, Imob Lux Construct, aparține unui om de afaceri controversat, apropiat de Liviu Dragnea, și și-a cerut insolvența la scurt timp după demararea proiectului. Bineînțeles, Primăria nu a putut finaliza lucrările până la finalul anului, așa cum era prevăzut în proiect, așa că a pierdut finanțarea europeană. Actualul primar, Florin Chelaru, a încercat să termine proiectul, însă fără succes.

Aici ar fi trebuit să existe astăzi Aqua Park Năvodari. Foto: Cristian Andrei Leonte

Orașul Năvodari este unul dintre cei mai importanți beneficiari de fonduri europene din județul……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii