Web Analytics

presshub.ro: Campusul școlar aproape a băgat primăria în faliment – PressHub

de | 18.02.2019 10:57 | Bani europeni

Un proiect menit să sprijine procesul educațional în beneficiul copiilor din Nădlac, Arad, s-a soldat cu un dezastru, punând și o povară considerabilă pe umerii autorităților – care au scos bani din buzunar pentru a rezolva situația. În loc să valorifice o importantă finanțare europeană pentru a realiza un campus școlar, salvând Primăria de o cheltuială de 400.000 de lei anual pentru chirii ale clădirilor care găzduiesc unități de învățământ, Primăria Nădlac a pierdut 22 milioane de lei și a fost silită să returneze încă 5 milioane de lei, fonduri europene.

Fosta administrație a orașului a avut banii, dar nu a fost capabilă să îi gestioneze corespunzător pentru a finaliza campusul școlar. Problema a căzut pe umerii noii administrații, rezultată după alegerile din anul 2016, care a căutat soluții pentru ca Primăria să nu intre în faliment. O alocație guvernamentală de ultim moment a salvat până……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole