Web Analytics

presshub.ro: Banii europeni te învață să zbori – PressHub

de | 21.06.2019 09:31 | Bani europeni

O nevoie reală pe piață este cea mai bună idee de afacere. O spun toți consultanții în business, dar și cei care și-au demarat propriile afaceri. O femeie de afaceri din Cluj, Steluța Racolța, după ce a acumulat 15 ani de experiență în domeniul asigurărilor, a pornit pe drumul antreprenoriatului cu o companie de recrutare de forță de muncă și formare profesională, RSC CONSULTING. Ea a fost cea care a sesizat că există o cerere tot mai mare a pieței pentru personal calificat în domeniul aviației civile, pentru care a făcut, o vreme, servicii de recrutare. Așa se face că în 2014, la sugestia unuia dintre clienții săi pentru serviciile de recrutare, Steluța Racolța a pus bazele primei școli românești de însoțitori de bord din Transilvania. Acum, Universifly a ajuns cea mai mare școală de însoțitori de bord din România, ba chiar din Europa de Est, spune fondatoarea Steluța Racolța.

În 2014, la Cluj a fost……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii