Web Analytics

Presshub. O judecătoare din Timișoara ,,pune degetul” pe rănile Justiției

de | 25.07.2020 16:55 | Actualitate

   Președinta Tribunalului Timiș, Adriana Stoicescu, unul dintre cei mai incomozi și nonconformiști judecători din sistemul judiciar, a adresat critici colegilor într-o scrisoare deschisă postată pe pagina de Facebook.

 Scrisoare deschisa adresată colegilor judecători din Consiliul Superior al Magistraturii. 

 În urmă cu mai bine de patru ani ați fost aleși de cea mai mare parte a judecătorilor să îi reprezentați în cel mai înalt for al puterii judecătorești.
Ați fost investiți nu doar cu speranțele judecătorilor ci, indirect, cu speranțele întregii societăți într-o justiție demnă și, mai ales, dreaptă.
Azi, ca simplu judecator, fără să am pretenția că reprezint alți colegi, vin să vă rog să vă uitați pe proiectele de candidatură, peste ce ați promis, și să vă întrebați ce ați realizat.
Vă amintiți, sper, cu cât entuziasm am participat la întâlnirile cu candidații pentru Consiliul Superior al Magistraturii, câte întrebări au fost puse, câte probleme am ridicat.
Sunt convinsă că toți cei 9 judecători aleși în Consiliul Superior al Magistraturii au simțit speranța și așteptările judecătorilor.
De mai bine de patru ani, consider că sunt reprezentată de toți cei 9 judecători, nu doar de cei 2 aleși din partea tribunalelor.
De aceea imi permit sa va intreb daca ne-ati uitat…

Citește mai departe pe banatulazi.ro, parte a rețelei de știri locale Presshub

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii