Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Președintele violet, Dani Coman, la reunirea lotului: ”Vrem să aducem doar calitate”

FC Argeș a început pregătirea pentru noul sezon competițional. La primul antrenament, desfășurat la baza sportivă Albota, antrenorul Nicolae Dică a avut la dispoziție 26 de jucători. Dacă majoritatea dintre aceștia au evoluat și în sezonul trecut, la reunire au fost prezenți și cei patru fotbaliști transferați până acum de clubul violet: atacantul Vlad Morar (ex. UTA Arad), fundașul Costin Ghiocel (ex. SC Oțelul Galați), mijlocașul Kevin Doukoure (ex. Universitatea Cluj) și mijlocașul Andrei Dima (ex. FC Voluntari).

Președintele violet, Dani Coman, la reunirea lotului: ”Vrem să aducem doar calitate”

Citește și Eveniment special la magazinul FC Argeș

Dani Coman, președinte FC Argeș: ”Încercăm să punem prima cărămidă la construcția pe care vrem să o facem la acest club. Nu este ușor, însă mergem cu încredere înainte. Din greșeli și din trecut doar învățăm. Sper să avem rezultatele pe care ni le dorim, să construim un club frumos, un club care să ne ofere posibilitatea de a ne bucura de fiecare meci, de fiecare victorie, de fiecare succes. Mai urmează și alte transferuri, dar nu vrem să aducem cantitate, vrem să aducem calitate. Vrem să aducem jucătorii de care avem nevoie.

Împreună cu staff-ul tehnic, analizăm în fiecare zi. Vedem care sunt posturile deficitare. Noul sezon va fi foarte greu, ținând cont că vor veni foarte mulți jucători. Ne ocupăm de întreaga organizare a clubului, știm cu toții că au fost probleme în trecut, dar vreau să mă gândesc doar la viitor. Mă gândesc doar la ce facem și am nevoie de încrederea tuturor. Trebuie să înțelegem cu toții că pe parcursul unui meci sunt momente dificile, momente în care jucătorii au nevoie de susținere, în care au nevoie de afecțiunea oamenilor. Obiectivul nostru este să stabilizăm acest club din toate punctele de vedere, atât la nivel administrativ, cât și din punct de vedere sportiv”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

CS Mioveni a fost depunctată

Dacă în sezonul trecut nu s-a pus problema de depunctare, iată că s-a întâmplat acum, oarecum...

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită