Web Analytics

PREȘEDINTELE PNL ARGEȘ, ADRIAN MIUȚESCU: “SUCCES LA EVALUAREA NAȚIONALĂ!”

de | 22.06.2021 12:39 | Actualitate, Politica si Administratie

Peste 131.000 de absolvenţi ai clasei a VIII-a susțin azi prima probă a Evaluării Naționale, sesiunea desfăşurându-se în perioada 22 iunie – 4 iulie 2021. Președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, transmite un mesaj elevilor, părinților și profesorilor, care în aceste zile trec prin emoțiile Evaluării Naționale. 

“Această perioadă este una de foc pentru elevi, părinți și profesori. Dincolo de emoțiile acestor zile, examenele sunt experienţe care contribuie major la progresul intelectual, iar pregătirea pentru examene şi susţinerea lor sporesc încrederea în sine și cresc capacitatea de comunicare.  PNL a susținut și susține proiectul <<România Educată>>, inițiat de președintele României, menit să contribuie la reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazate pe performanță, muncă, talent, onestitate și integritate. 

În viziunea noastră despre educație, profesorul este un veritabil mentor, iar tinerii trebuie să aibă posibilitatea să opteze pentru trasee flexibile în educație. Sistemul de educație trebuie să formeze cetățeni activi, iar barierele între mediile avantajate și categoriile dezavantajate trebuie să dispară. 

La simularea Evaluării Naţionale, Argeşul a avut rezultate remarcabile, clasându-se pe locul trei în ţară, cu un procent de promovare de 71,46%, 4 note de 10 la limba şi literatura română şi 45 de note de 10 la matematică. Sper ca elevii și profesorii argeșeni să repete performanța! Le urez succes la probele Evaluării Naționale!”– a transmis președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii