Web Analytics

Președintele C.A. al Aquaterm Curtea de Argeș a demisionat!

de | 6.07.2021 08:11 | Actualitate, Politica si Administratie

Începând cu data de 26 iunie a.c, consilierul Ionuţ Andrei nu mai este membru al Consiliului de Administraţie C.A. al Aquaterm, al cărui preşedinte era, în locul său intrând Bogdan Socaciu, membru neexecutiv. Acum, membrii CA al Aquaterm trebuie să-şi aleagă un nou preşedinte.
Bogdan Socaciu este noul membru în Consiliul de Administrație al societății AQUATERM AG 98 SA.

Acesta a venit la inițiativa primarului Constantin Panțurescu. Astfel, la Adunarea Generală a Acționarilor a SC AQUATERM AG 98 SA s-a hotărât ca începând cu data de 25 iunie 2021, Bogdan Socaciu să fie numit administrator interimar la societatea de apă canal din municipiul Curtea de Argeș până la finalizarea procedurii de selecție a unui nou administrator conform O.U.G. nr 109/30.11. 2011.

 

 

CITEŞTE ŞI: ORDINUL ASISTENȚILOR MEDICALI ARGEȘ ȘI SPITALUL DE PSIHIATRIE ,,SFÂNTA MARIA” DIN VEDEA – PROTOCOL NOU DE COLABORARE

 

 

Pe de altă parte, din data de 26 iunie, consilierul local Ionuţ Andrei nu mai este membru al Consiliului de Administraţie al societății Aquaterm, al cărui preşedinte era. La acest moment, membrii C.A. al Aquaterm trebuie să-şi aleagă un nou preşedinte.
Săptămâna trecută, la şedinţa de Consiliu Local, unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost referitor la „desemnarea reprezentanţilor Consiliului Local în Consiliul de Administraţie al Spitalului Municipal”. Aleşii locali din orașul Regal au ales prin vot secret şi au stabilit ca din CA să facă parte Ionuţ Andrei şi Florian Badea. Până în acest moment, membru al Consiliului de Administrație era Răzvan Bădescu, cel care este,din nou, consilier local PSD, dar colegii săi nu i-au mai dat girul un nou mandat.

 

 

 

 

 

 

 

FOTO: www.interesargesean.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii