Web Analytics

Preşedintele Adrian Miuţescu şi 300 liberali, alături de Rareş Bogdan, la Alexandria

de | 25.04.2019 13:29 | Politica si Administratie

Partidul Național Liberal și-a lansat sâmbătă, la Alexandria, candidații la alegerile europarlamentare, în prezența președintelui PNL Ludovic Orban, a candidaților Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Dan Motreanu, a prim-vicepreședintelui Raluca Turcan, a secretarului general Robert Sighiartău și a liderilor locali din Regiunea 3 Sud Muntenia, printre ei aflându-se și preşedintele PNL Arges, Adrian Miuţescu, însoțit de o delegaţie de 300 de membri.
Lansarea candidaților a avut loc pe un teren privat, oferit cu generozitate de un localnic, în condițiile în care autoritățile locale din Alexandria au refuzat să dea aprobare pentru mitingul PNL. Evenimentul de la Alexandria s-a desfășurat sub emoția acestui fapt, dar și a participării, la adunarea PNL, a văduvei lui Ilie Gâzea, protestatarul din 10 august 2018 care a murit la scurt timp după ce a inhalat gazele jandarmilor. În amintirea lui, participanții au păstrat un moment de reculegere.
Întâlnirea organizată de PNL la Alexandria s-a bucurat de participarea a aproximativ 2000 de oameni și a fost urmată de un marș prin centrul orașului, în timpul căruia liderii și candidații PNL au dăruit lalele galbene și au vorbit cu locuitorii.
Candidatul de pe primul loc al listei PNL, Rareș Bogdan, a spus: „Am venit aici să eliberăm Teleormanul de sub neobolșevicii lui Liviu Dragnea. De când guvernează România, Liviu Dragnea și PSD au spus un singur adevăr – că România merită mult mai mult!”.
Rareș Bogdan a acuzat administrația PSD de la Teleorman că a reușit să aducă în județ doar un milion de euro fonduri europene, în timp ce administrațiile liberale din toată țara au adus sute și sute de milioane de euro pentru proiecte în comunitățile lor.
“De doi ani și jumătate auzim de la PSD și Liviu Dragnea doar despre cum vor să scape infractorii și cât de greu este în pușcărie. Nu auzim un cuvânt despre spitale, școli cu toaletele în curte. În democrație, hoții stau la pușcărie, nu în Parlament, Guvern sau sedii de partid. Nu vă fie frică, Liviu Dragnea pică”, a mai spus Rareș Bogdan.
Președintele PNL, Ludovic Orban, le-a spus participanților că PNL garantează fiecărui român că va fi respectat, că va avea o șansă în viață și va fi sprijinit de toate autoritățile statului. “Românii trebuie respectați. Iar PNL o va face. Destul și-au bătut PSD și Liviu Dragnea joc de români, destul au condus prin intimidare, corupție, minciună, amenințând și călcând în picioare demnitatea oamenilor”, a spus Ludovic Orban. Locuitorii din Alexandria au fost încântați să stea de vorbă cu liderii PNL și candidații liberali, au primit cu drag lalelele galbene oferite și au strigat împreună cu liberalii “Alexandria, trezește-te!”.
Departamentul de Comunicare al PNL Argeş

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii