Web Analytics
scris marți, 18.06.2024

Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina

Presa străină scrie despre fanii români, după meciul spectaculos care a avut loc aseara. Cunoscutul cotidian german Bild a fost impresionat de atitudinea pe care au avut-o suporterii români pe teren, în timpul meciului România-Ucraina.

Presa germană, impresionată de suporterii români după meciul România-Ucraina

Aproximativ 40.000 de fani români au fost alături pe echipa națională pe stadionul din Munchen. Cotidianul Bild a rămas plăcut impresionat de dovada de solidaritate pe are au dat-o românii noștri, după ce au început să scandeze tare „Ucraina” în primele etape și și-au arătat solidaritatea făță de țara vecină. „Emoționant cu adevărat. Piele de găină”, a scris Bild într-un articol dedicat meciului pe care România l-a câştigat categoric în faţa Ucrainei la Euro 2024.

Citește și: David Popovici s-a calificat în semifinalele Campionatului European de înot de la Belgrad cu cel mai bun timp

România a câștigat meciul contra Ucrainei cu scorul 3-0. Imediat după, fanii care nu au reușit să ajungă pe stadionul din Germania, au ieșit în stradă să sărbătorească marea victorie. În Capitală, fanii tricolorilor s-au strâns în Piață Universității pentru a-și striga bucuria. Este cel mai răsunător succes din istoria României la Mondiale sau Europene din 1930 încoace, când a avut loc prima ediție a Campionatului Mondial. „Hai, România” s-a auzit și peste hotare, pe străzile din Germania. Marea galbenă a susținătorilor români a inundat centrul capitalei Bavariei și străzile din apropiere. Miile de suporteri au cântat, au scandat numele țării și au încins adevărate hore ale bucuriei în piețele publice din zonă. Naţionala României a fost lăudată şi în presa internaţională, care numeşte victoria una dominantă şi spectaculoasă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită