Web Analytics
scris joi, 16.05.2024

Preotul Geangavelea va fi îngropat în curtea bisericii în care a slujit. Ce trist mesaj al fiicei lui…

Preotul Geangavelea va fi îngropat în curtea bisericii în care a slujit. Ce trist mesaj al fiicei lui…

Preotul paroh al bisericii din cartierul Zorile, decedat marți în accidentul provocat de un tânăr de 18 ani care nu avea permis, va fi înmormântat sâmbătă, la ora 14,30 chiar în curtea bisericii pe care a slujit-o cu credință și după „cum este rânduiala”, așa cum ne-a spus protopopul de Costești, părintele Ionuț Alexandru. Acesta, ca și enoriașii și toți cei care l-au cunoscut pe preotul prea devreme trecut la cele veșnice, este profund îndurerat.

Pierderea, pentru familia preotului in vârstă de 44, de ani, mort în acel accident stupid, este incomensurabilă. Iată ce a scris fiica acestuia, Marta Ioana Geangavelea, pe rețeaua de socializare:

„De ce Doamne….de ce ai plecat, de ce tati ne ai lăsat cu sufletul îndurerat…ai fost ești și vei fi întotdeauna sufletul nostru, nu mi vine să cred ca nu mai ești cu noi, icoana noastră, îmi spuneai mereu ca sunt mândria ta , întotdeauna ai ajutat pe toată lumea, toată lumea te plânge tati, de ce nu vrei să te întorci acasă la noi? Noi te așteptăm acasă ….. Nimeni niciodată nu va acoperi golul lăsat și întotdeauna vei fi sufletul meu și nu o să mă las până nu se va face dreptate, Dumnezeu să te odihnească de a dreapta lui printre îngeri, îngerul nostru , te iubesc, te voi iubi toată viața mea”

Citește și Preotul paroh Ilie Geangavelea a murit într-un accident produs în Costești de un tânăr de 18 ani

Ilie Geangavelea avea 44 de ani și avea o familie fericită. Era preot la biserica din cartierul Zorile din orașul Costești. Acesta a lăsat în urmă o soție și doi copii, un băiat și o fată. În trecut, acesta a fost și consilier local la Costești. Viața lui a fost curmată brusc, pe 14 mai, într-un accident rutier cumplit. Nenorocirea s-a produs pe un drum din Costești, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Un alt preot care se afla în mașină este în stare gravă. Vinovat pentru producerea accidentului a fost un tânăr în vârstă de 18 ani, fără permis de conducere.

Deşi nu avea dreptul de a conduce, tânărul nu a ţinut cont de lege şi s-a urcat la volanul unei maşini pe care o cumpărarse cu doar câteva ceasuri înainte. Nerăbdător să ajungă acasă, tânărul a trecut razant pe lângă maşina în care se aflau cei doi preoţi. Însă, în fracţiune de secundă de pe contrasens s-a ivit o altă maşină.   Speriat, tânărul fără permis a tras de volan pentru a ajunge pe banda lui de mers.Tocmai această manervă l-a condamnat la moarte pe părintele de 44 de ani. În urma impactului violent, automobilul în care se aflau cei doi preoţi a fost aruncat într-un cap de pod, iar cea a şoferului de 18 ani s-a răsturnat într-un şanţ. Culmea, tânărul a ieşit pe proprile picioare din maşina făcută zob. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit într-un suflet să-i ajute pe cei doi preoţi. Fără folos însă, fiarele maşinii îi prinseseră deja ca într-o menghină.

Protopopul Costeștiului, Ionuț Alexandru, spune că părintele Alexandru Mocanu, preotul rănit în același accident este bine și urmează să fie externat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...