Web Analytics

Prelegeri medicale la Centrul Cultural Piteşti cu tema ”Cum ne păstrăm echilibrul emoţional într-o situaţie de criză?”

de | 25.06.2020 13:07 | Cultură

Centrul Cultural Pitești vă invită, în perioada 22-30 iunie, la o nouă serie de evenimente specifice care vor putea fi urmărite exclusiv online, pe pagina oficială de facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro).
Pe lîngă evenimentele culturale, puteți urmări o serie de prelegeri medicale în contextul actualei perioade, în care pandemia ne-a suprasolicitat psihic, iar specialiștii ne oferă cele mai bune sfaturi în materie.
# Prelegerea cu tema ”Anxietatea, origini și terapii complementare”, susținută de medicul de medicină generală și psihoterapeutul Crenguța Belegan, în cadrul proiectului de dezvoltare personală ”Viața merge înainte”, coordonat de poeta Simona Vasilescu. ”Situația sănătății psihice a populației în contextul epidemic actual este pusă la încercare de măsurile necesare de prevenție și de stopare a răspândirii virusului, și anume perioada de izolare socială, situația economică incertă, precum și de presiunea psihologică a unei eventuale boli, insuficient cunoscute”, crede specialista.
# Prelegerea cu tema ”Contagiunea psihică”, oferită de psihologul clinician Camelia Dragomirescu în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul ”Personalitatea de la A la Z”.
# Prelegerea cu tema ”Sănătatea mentală în situații de criză, susținută de psihologii Natalia Drăgoescu și Alexandru Popa în cadrul proiectului de dezvoltare personală „Personalitatea de la A la Z”, coordonat de psihologul clinician Camelia Dragomirescu.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii