Web Analytics

Prejudiciu recuperat de polițiștii piteșteni

de | 22.01.2018 14:48 | Actualitate

prejudiciu recÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 50.890 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 8 permise de conducere și au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Polițiștii Secției Nr. 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal şi l-au identificat pe A.C., de 20 de ani, din oraşul Pîncota, județul Arad, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt.

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 20 ianuarie a.c., profitând de neatenția părții vătămate, ar fi sustras o borsetă conținând documente personale și suma de 150 lei. Prejudiciul, în valoare de aproximativ 200 de lei, a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii