Web Analytics

Pregătiri pentru Zilele Oraşului Mioveni

de | 21.06.2017 21:27 | Politica si Administratie

18 01În perioada 29 iunie – 02 iulie, orașul Mioveni va îmbrăca straie de sărbătoare, cu ocazia organizării festivităților dedicate „Zilelor Orașului Mioveni – 2017”, eveniment care marchează 532 de ani de la prima atestare documentară a localității.

Sărbătoarea va fi marcată printr-o serie de activități și competiții sportive – Campionatul Național de Oină – Feminin, Etapa a II-a din cadrul Campionatului Național de Rallycross, Cupa Orașului Mioveni la Șah – dar și prin mult așteptatele concerte și spectacole folclorice. Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Emilia Ghinescu, Olguța Berbec, Doina Argeșului, Doruri Muscelene și mulți alții vor face spectacol la Mioveni. Ca şi în anii trecuți, Mioveniul va avea ca oaspeţi de peste hotare reprezentanţi ai oraşelor înfrăţite. Este vorba de delegații din Istra – Rusia, Salamina – Grecia, Petrich – Bulgaria, Scoreni şi Măgdăceşti – Republica Moldova.

Echipele de la Spații Verzi muncesc de zor

Cea mai importantă sărbătoare a orașului a scos la treabă echipele de la Spații Verzi, care sunt zilnic în teren. „Se efectuează lucrări de întreținere și înfrumusețare a spațiilor verzi din zonele centrale, a sensurilor giratorii, a parcului din zona CKD și zona Penitenciarului. Spațiul de picnic de la Făget, dar și celelalte zone verzi din oraș sunt și ele în atenția lucrătorilor.  Florile rupte sau uscate sunt înlocuite, gardul viu este tuns, iar gazonul și iarba, de asemenea”, anunță SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii