Prefectul județului, întâlnire cu persoanele vârstnice din Argeș. Subiectele principale ale discuției: pensiile și sistemul de sănătate

de | 1.07.2021 02:57 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

 

Prefectul județului Arges, Emilia Mateescu a convocat astăzi(n.r. miercuri), 30.06.2021 Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș.
Problemele sesizate de reprezentanții organizațiilor județene de pensionari au legatură cu sistemul de pensii și sistemul de sănătate. De asemenea, se dorește accesarea serviciilor sociale adresate persoanelor vârstnice de către un număr mai mare de pensionari. Totodata s-au stabilit temele de discuție pentru următoarea ședință iar reprezentanții organizațiilor județene de pensionari vor identifica nevoile concrete ale membrilor pe care îi reprezintă.

CITESTE SI Ședința Comisiei Județene Argeș pentru stabilirea dreptului de proprietate privată asupra terenurilor agricole și celor forestiere

 

Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru persoanele Vârstnice Argeș se va întruni lunar pentru a analiza problemele cu caracter socioeconomic care privesc pensionarii și pentru a elabora propuneri ce vizează soluționarea acestor probleme. La ședințe vor participa reprezentanți ai Casei de Pensii Argeș, reprezentanți ai Casei Județene de Asigurări de Sănătate Argeș, reprezentanți ai Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Argeș și reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate sau alți invitați, în funcție de tematica dezbătută.

Cancelaria Prefectului Județului Argeș

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii