Web Analytics
scris marți, 06.08.2024

Prefectul Dragoș Predescu: „Îi acuz pe șefii CJ că nu au spus adevărul despre angiograf”   

Spitalul Județean Argeș a rămas fără angiograf, iar președintele Consiliului Județean  Ion Mînzînă și conducerea SJUP arată cu degetul către prefectul Dragoș Predescu. La rândul său, prefectul îi acuză pe șefii CJ că nu au spus adevărul.

Prefectul Dragoș Predescu: „Îi acuz pe șefii CJ că nu au spus adevărul despre angiograf”   

Citește și: Deputatul Mihalcea, avertisment catre prefect: “Dragos Predescu, trezeste-te, copile!”

„Dragi argeșeni, În calitatea mea de Prefect al acestui județ, de reprezentant al Guvernului în teritoriu, permiteți-mi să mă adresez către dumneavoastră și să vă spun că aveți tot dreptul să cunoașteți adevărul.  Îi acuz public pe șefii Consiliului Județean Argeș că nu au spus adevărul legat de situația sistemului hemodinamic pentru angiograf.

Simplu și punctual: Sistemul Hemo Philips cu IntelliVue X3 a fost contractat prin achiziție directă în data de 11 iulie 2024. La fel și licențele. Termenul de livrare era de 48 de ore de la comanda fermă.

Hotărârea de Consiliu Județean referitoare la actualizarea bugetului a fost atacată pe 16 iulie 2024. Practic, sistemul trebuia să fi fost deja la Spitalul de Urgență Pitești și să fie folosit pentru angiograf.  Îi cer public Președintelui Consiliului Judeţean, Ion Mînzînă, să spună, să îi lămurească pe argeșeni de ce sistemul contractat nu a fost livrat! De ce nu este în Spitalul de Urgență Pitești?

Dragi argeşeni, sistemul de sănătate din Argeș este zob! Și este zob de 34 de ani! Nu de acum, este de mulți ani. Și este așa pentru că, în realitate, cei care s-au ocupat de spitale nu au fost interesați, cu adevărat, de sănătatea argeșenilor.  Consiliul Județean Argeș și-a bătut joc de sistemul sanitar argeșean! Spuneți-le oamenilor de ce așteaptă cu orele la urgențe? Întrebați argeșenii de ce fug de spitalele din Argeș? Din cauza voastră! Ați politizat și distrus tot în 34 de ani.  Transparența în cheltuirea banilor publici nu este ceva de la care să se facă rabat! Este esențial ca argeșenii să știe, să fie consultați! Fie că vă convine sau nu! Nu mă sperie faptul că se aduce în discuțiile domnilor de la CJ Argeș o posibilă schimbare a mea din funcție!

Citește și: Spitalul Județean Argeș a rămas fără angiograf! Ion Mînzînă și conducerea SJUP arată cu degetul către prefectul Dragoș Predescu

Am cerut transparență în decizii, am cerut normalitate, am cerut ceea ce ar trebui să existe, fără excepție, în toate instituțiile! Și îmi mențin punctul de vedere!  Cât timp voi fi în această funcţie publică, mă voi bate pentru transparenţă în luarea deciziilor, achiziţii publice corecte şi servicii de calitate. Domnilor din Consiliul Judeţean Arges, în mod public vă cer să spuneţi adevarul.  Aștept cu interes să aflăm cu toții unde este sistemul contractat pentru angiograf!”, a declarat prefectul judeţului Argeş,Dragoş Predescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...