Web Analytics
scris joi, 25.07.2024

Prădătorul de la o școală din Buzău scapă definitiv de închisoare. Profesorul a agresat sexual o elevă de 9 ani

Sentință definitivă în cazul profesorului de engleză de la Școala Gimnazială Măgura, județul Buzău, trimis în judecată pentru că a agresat sexual o minoră în vârstă de 9 ani. Cu toate că faptele s-au petrecut în fața clasei, iar bărbatul și-a recunoscut fapta, Curtea de Apel Ploiești a menținut decizia instanței de fond, care l-a condamnat pe Florin I. la 3 ani de închisoare cu suspendare și un termen de supraveghere de 4 ani.

Prădătorul de la o școală din Buzău scapă definitiv de închisoare. Profesorul a agresat sexual o elevă de 9 ani

Citeşte şi: Femeie atacată de câini la Găeşti. Poliţia a amendat Primăria

Judecătorii au admis parțial apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele și au majorat cuantumul daunelor morale acordate minorei, de la 25.000 de lei, la 60.000 de lei (aproximativ 12.000 de euro).

Profesorul de engleză este obligat să presteze 100 de zile de muncă în folosul comunității, la Primăria Buzău. De asemenea, acesta trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială și să respecte măsurile de supraveghere. În plus, probele sale biologice vor fi introduse sub forma unui profil biologic în Sistemul Național de Date Genetice Judiciare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...