Web Analytics

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni va fi testat la poligraf

de | 2.02.2022 13:17 | Actualitate

Polițistul bucureștean care a ucis o fetiță în vârstă de 11 ani, după ce a lovit-o cu mașina de serviciu pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Laminorului, va fi testat cu detectorul de minciuni, este anunțul făcut de avocatul Adrian Cuculis.

„Cererea de administrare a testului cu poligraful pentru polițistul care a accidentat-o mortal pe Raisa mi-a fost aprobată prin ordonanță de către procuror. Politistul urmează să fie testat cu poligraful”, a transmis Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei, fetița accidentată mortal pe trecerea de pietoni.

Citește și: CURTEA DE ARGEȘ. O mașină s-a răsturnat în cartierul Noapteș

Amintim că, două fetițe în vârstă de 11 ani au fost lovite în plin pe o trecere de pietoni de o maşină a Poliţiei, joi, 13 ianuarie 2022. În urma impactului, una dintre copile a murit, iar cealaltă a fost rănită și transportată la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu.

Momentul în care cele două fetițe au fost călcate de mașina de poliție, pe Bulevardul Laminorului, din Sectorul 1, a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Conform imaginilor, Raisa, fetița de 11 ani care a murit în urma impactului, a fost aruncată pe capota mașinii și purtată aproximativ 50 de metri.

Agentul Constantin Popescu originar din Curtea de Argeș, care era singur în mașină, nu băuse și nu consumase droguri. Acesta este cercetat, sub control judiciar, pentru ucidere din culpă.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *