Web Analytics
scris miercuri, 14.08.2024

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni s-a predat în județul Argeș

Polițistul Constantin Popescu, condamnat la trei ani închisoare cu executare după ce a accidentat mortal, în 2022, o fetiță pe o trecere de pietoni din Capitală, s-a predat marți seară Poliției Argeș, el fiind originar din acest județ.

Polițistul care a omorât o fetiță pe trecerea de pietoni s-a predat în județul Argeș

„În seara de 13 august a.c., polițiștii argeșeni au primit un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanță din București, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza județului Argeș, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, a transmis IPJ Argeș.

Mai multe despre acest subiect, aici: Polițistul care a ucis pe trecerea de pietoni o fetiță de 11 ani, condamnat la 3 ani de închisoare cu executare

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...