Polițiștii rutieri și reprezentanții RAR, la datorie! Peste 80 de sancțiuni acordate și 3 permise reținute

de | 22.08.2021 10:51 | Actualitate, Home

În noaptea de 20 august a.c., polițiști rutieri și reprezentanți R.A.R. Argeș, au acționat, cu efective mărite, în municipiul Pitești, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Citește și Pitești: Minor reținut în urma unei agresiuni

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, Serviciului Rutier Argeș, Polițiilor Orașelor Mioveni, Ștefănești și Costești, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, în intervalul orar 23.00-03.00, în municipiul Pitești, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei, fiind reținute trei permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: nerespectarea regimului legal de viteză  – 45 de sancțiuni, nepurtarea centurii de siguranță – 13 sancțiuni, modificări la sistemul de evacuare a gazelor – 4 sancțiuni, deficiențe/modificări la sistemul de lumini – 3 sancțiuni, lipsă documente – 7 sancțiuni, etc.

Acest articol este despre: #politistii rutieri,arges,,controale,rar,trafic

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...