Web Analytics
scris duminică, 22.08.2021

Polițiștii rutieri și reprezentanții RAR, la datorie! Peste 80 de sancțiuni acordate și 3 permise reținute

În noaptea de 20 august a.c., polițiști rutieri și reprezentanți R.A.R. Argeș, au acționat, cu efective mărite, în municipiul Pitești, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.

Polițiștii rutieri și reprezentanții RAR, la datorie! Peste 80 de sancțiuni acordate și 3 permise reținute

Citește și Pitești: Minor reținut în urma unei agresiuni

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești, Serviciului Rutier Argeș, Polițiilor Orașelor Mioveni, Ștefănești și Costești, împreună cu reprezentanții R.A.R. Argeș, au acționat, în intervalul orar 23.00-03.00, în municipiul Pitești, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, pentru prevenirea și combaterea nerespectării regimului legal de viteză și creșterea gradului de disciplină rutieră.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 87 de sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 28.000 de lei, fiind reținute trei permise de conducere și retrase șapte certificate de înmatriculare.

Sancțiunile au fost aplicate, în principal, pentru: nerespectarea regimului legal de viteză  – 45 de sancțiuni, nepurtarea centurii de siguranță – 13 sancțiuni, modificări la sistemul de evacuare a gazelor – 4 sancțiuni, deficiențe/modificări la sistemul de lumini – 3 sancțiuni, lipsă documente – 7 sancțiuni, etc.

Distribuie!

0 Comentarii