Web Analytics

Poliţiştii de la Secţia 3 de Poliţie Bascov merită felicitările comandantului Ispir. Ursăresele au acţionat în Piteşti, nu în zona lor!

de | 16.04.2015 15:28 | Culise

După ce au fost premiați în ședință solemnă, de Ziua Poliției, pentru rezultate deosebite în activitate, de chiar comandantul Ionel Ispir, ținem și noi să îi „felicităm” pe polițiștii de la Secția de Poliție Rurală nr 3 Bascov pentru exodul de chivuțe „oferit” piteștenilor chiar înaintea sărbătorilor pascale.
Astfel, un adevărat „batalion” de ursărese de la Bascov a luat cu asalt, săptămâna trecută, autobuzele Publitrans din Pitești. Și nu doar pe o linie, ci pe toate, ca și cum fetele se aflau într-un circuit tip City-Tour în căutarea victimelor. Și ce mai vaiet, ce mai zbucium, vorba poetului, au lăsat în urmă balaoacheșele, după ce au coborât  din autobuze, golind buzunarele piteștenilor care tocmai își încasaseră pensia ori salariul. Polițiștii de la Locală, puțini la număr, au ridicat și ei din umeri, neputând să acopere întreaga rază de acțiune a țigăncilor.
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii