Web Analytics

Poliţiştii ameninţă Guvernul cu o adevărată răscoală dacă le îngheaţă salariile.

de | 12.01.2021 14:50 | Actualitate, Politica si Administratie

De astăzi, cetăţenii vor sta mai mult la cozile pentru evidenţa persoanei, cazier, permise auto, înmatriculări, în fapt, la toate ghişeele unde operează personal MAI căci controalele vor fi „mai riguroase”. Mai mult vor aştepta şi transportatorii în vamă pentru că şi acolo poliţiştii îşi propun să fie cât mai riguroşi.

Citește și: Cumpănaşu se compară cu Eminescu şi Ştefan cel Mare: Nici ei nu au fost judecaţi după bârfe

Poliţiştii vor fi nu doar mai „riguroşi” ci şi „mai buni la suflet”, a declarat pentru Epoch Times liderul sindicatului poliţiştilor Europol, adică, începând de azi vor da preponderent avertismente în loc de amenzi. Vor beneficia de această clemenţă atât şoferii care circulă fără centură de siguranţă, vorbesc la telefon etc. cât şi persoanele care nu poartă mască de protecţie în spaţiile publice.

Citește și: Calinic își cere iertare pentru glumele pe seama Covid și laudă Israelul pentru succesul campaniei de vaccinare

Această nouă manieră a poliţiştilor de a aborda relaţia cu cetăţeanul nu este rezultatul unei schimbări bruşte de optică sau a unor modificări legislative ci este practic o formă de protest, poliţiştii fiind nemulţumiţi de îngheţarea salariilor.

Citește și: Dezvăluiri incendiare din Raportul Corpului de Control al Ministerului Apelor şi Pădurilor la Direcţia Silvică Argeş 

Concret, nemulţumiţi de faptul că Guvernul a decis îngheţarea salariilor pentru asigurarea unui deficit bugetar de maximum 7% din PIB, reprezentanţii a patru sindicate ale poliţiştilor – Europol, ProLex, Diamantul şi Decus – anunţă un protest care va avea trei etape.

Citește mai departe pe epochtimes-romania.com, parte a rețelei de știri Presshub

 

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii