Web Analytics
scris luni, 15.07.2024

Polițist prins în timp ce lua șpagă de la familia unui arestat

Corupție la poliție, la inspectoratul județean Ialomița. Un agent a primit bani pentru a duce bunuri, ilegal, unui arestat. Polițistul a fost pus sub control judiciar pentru luare de mită.

Polițist prins în timp ce lua șpagă de la familia unui arestat

Citește și: Codul roșu de caniculă, extins în aproape toată ţara şi prelungit până miercuri

Un agent de poliție, din cazul Inspectoratului Județean Ialomița a fost prins în flagrant în timp ce primea bani. În schimbul sumei, acesta urma să introducă o serie de bunuri în sediul arestului, pentru un arestat preventiv, potrivvti evz.ro.

Agentul de poliție își desfășura activitata în cadrul Centrului de Arest Preventiv al IPJ Ialomiţa. El a fost contactat de o persoană care i-a oferit suma de 300 de lei. În schimb, polițistul acuzat de corupție trebuia să introducă niște bunuri în centru, pentru un arestat. Mituitorul s-a adresat serviciului județean anticorupție care a organizat un flagrant.

Duminică pe 14 iulie, ofițerii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Ialomiţa, la delegarea, coordonați de un procuror au organizat un flagrant. Agentul de poliție a fost prins în timp ce primea 300 de lei de la un martor denunțător. Informația a fost confirmată de Direcția Generală Anticorupție.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...