Web Analytics

„Politicienii din ultimii 25 de ani sunt vinovaţi de situaţia creată la Ştefăneşti”

de | 14.06.2018 10:51 | Politica si Administratie

3 jenica# Declară primărița Jenica Dumitru, în vreme ce vicele nu vede nicio criză, iar deputatul Velcea cere un sondaj # Criza de la Ştefăneşti zdruncină credibilitatea PSD în Argeş

Întrebați ce șanse mai are PSD-ul să câștige alegerile la Primăria Ștefănești și cine este de vină pentru balamucul creat în această localitate, deputatul Nicolae Velcea, președintele interimar al PSD Ștefănești, și viceprimarul Ion Mihalcea au răspuns oarecum destul de evaziv, în schimb  primărița Jenica Dumitru s-a dezlănțuit și ne-a declarat că lumea s-a săturat de partide politice și că înțelegerile secrete între partide au dus la criza de la Ștefănești.

„Nu sunt judecător. Noi am făcut un raport și l-am prezentat în Biroul Permanent Județean, care va decide”

Nicolae Velcea, președinte interimar PSD Ștefănești: „Nu pot eu să spun acum așa ceva. Cred că am putea răspunde la această întrebare în urma unui sondaj de opinie. Nici la a doua întrebare nu aș putea să răspund, pentru că nu am calitatea… Nu sunt judecător. Noi am făcut un raport și l-am prezentat în Biroul Permanent Județean, care va decide. Dacă eu eram responsabil de Birou, atunci eram și îndreptățit să vă dau un verdict. Nu știu dacă s-a trimis vreo decizie. Eu sunt acum în Parlament, în comisie…”.

„Lipsa de respect a tuturor față de locuitori a dus la izbucnirea acestor frustrări în mandatul meu”

Jenica Dumitru, primar Ștefănești: „Nu doar PSD sau PNL… Nimeni nu mai are vreo șansă să câștige alegerile la Ștefănești în 2020. Lumea s-a săturat de partide! Termenul dvs. de «balamuc» nu mi se pare cel mai adecvat… Revenind, indolența, nepăsarea și înțelegerile secrete între partide care au urmărit interesul personal al clasei politice locale, îmbogățirea și împroprietărirea unora prin mijloace nedemne și lipsa de respect a tuturor față de locuitori au dus la izbucnirea acestor frustrări în mandatul meu. Și aș vrea să adaug referitor la problemele ivite că eu vin dintr-un mediu unde nu am fost obișnuită cu corupția, micile găinării. Politicienii din ultimii 25 de ani sunt vinovați de situația creată la Ștefănești. Luați numele tuturor, inclusiv al acelora care au făcut din Ștefănești un hotel, un loc unde doar au vrut să doarmă și să se îmbogățească! Mă refer la străinii de Ștefănești și la toți cei care au vrut să pună totul pe seama mea… Criza gunoaielor este o problemă care aparținea autorităților din subordinea Prefecturii. Criza transporturilor e o problemă a Consiliului Județean Argeș, decontată de mine, nevinovată. Și tot așa!”.

„Nu cred că putem vorbi de criză la Ștefănești din moment ce lucrările au început în forță în această localitate”

Ion Mihalcea, viceprimar Ștefănești: „Eu nu pot să dau nicio declarație până nu am ceva oficial. Nu știu nimic! De unde să știu dacă mai sunt sau nu mai sunt viceprimar? Nu pot să vorbesc prostii prin presă. Când am ceva oficial, o să vorbesc… Nu știu nimic nici de suspendare, nici de excludere… La întrebarea a doua nu pot să dau niciun răspuns. Aș putea însă să spun că nu cred că putem vorbi de criză la Ștefănești din moment ce lucrările au început în forță în această localitate”.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii