Web Analytics

Poliția rutieră-controale drastice pe DN 7

de | 11.07.2021 09:58 | Actualitate

Astăzi, 11 iulie a.c., începând cu ora 09:00, Serviciul Rutier din Poliția Argeș organizează o acțiune de control, pe linie rutieră, pe DN 7 Pitești – Rm. Vâlcea, la ieșirea din Bascov spre Valea Ursului. Echipați cu pistolul radar, polițiștii s-au poziționat într-un punct strategic, în parcarea hotelului Sorelo, de unde pot măsura depășirile de viteză, dar pot urmări și alte potențiale încălcări ale legii, cu risc de accident.

CITESTE SI Poliția Rutieră Argeș: 141 de sancțiuni contravenționale în 24 de ore

DN7 are un potențial major de accidente, având în vedere traficul greu care se desfășoară pe el, faptul că drumul traversează câteva localități foarte populate (Bascov, Valea Ursului, Drăganu, Morărești etc.) dar și faptul că este singura cale de acces spre Rm. Vâlcea, vestitul „Dealul Negru” căpătându-și chiar numele de la cât de multe familii a îndoliat de-a lungul timpului.

Primul oprit – un autoturism VW care circula în direcția Rm. Vâlcea, depistat cu 72 km/oră. Al doilea, un Logan cu număr de Vâlcea, oprit pentru depășirea vitezei, șoferul a fost pus să sufle și în etilotest, dar rezultatul a fost zero.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii