Web Analytics

Poliţia a pus sechestru pe averea lui George Hoţu în dosarul de evaziune de peste 2 milioane de euro în care acesta este implicat

de | 4.02.2016 13:56 | Dezvăluiri

Poliţiştii din Argeş au institut sechestru asigurător pe mai multe bunuri, în valoare de aproape 10.200.000 de lei, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru evaziune fiscală, spălare de bani şi executare de activităţi miniere, fără licenţă sau permis de exploatare.
Doi angajați ai lui George Dumitrescu, patronul de la Amfora SA, au fost reținuți. Este vorba de Mihaela Stoica (41 de ani) şi Adrian Oprea (44 de ani), ambii din Pitești. Sechestrul a fost pus pe un apartament din București, mai multe bunuri, precum și pe conturile lui George Dumitrescu, zis și Hoțu. Acțiunile sunt parte a dosarului deschis în urmă cu un an, în care este cercetat și George Dumitrescu, patronul Amfora SA. Anchetatorii îl bănuiesc pe George Hoţu că ar fi creat o reţea de spălare de bani întinsă în mai multe judeţe din ţară.
În urmă cu un an, George Hoţu, patronul firmei Amfora, a fost arestat în acest dosar şi acum este cercetat sub control judiciar iar anchetatorii au extins acum cercetările. D.G.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii