Web Analytics
scris miercuri, 12.06.2024

Podul de la Brăila, în reparații pentru a treia oară într-un singur an

Podul de la Brăila, supranumit Golden Gate de România, cel mai mare pod suspendat din țara noastră și al treilea ca dimensiune din Europa, are din nou probleme și necesită reparații pentru a treia oară în nici măcar un an de la darea în folosință, la 6 iulie 2023.

Podul de la Brăila, în reparații pentru a treia oară într-un singur an

Totul vine după ce șoferii care au trecut pe podul suspendat zilele acestea au constatat cu stupoare că asfaltul este din nou stricat. Asta după ce, în luna aprilie, constructorul a reasfaltat, a treia oară, o bandă întreagă pe sensul spre Brăila și pe anumite porțiuni.  În plus, au fost înșurubate sute de piulițe de la parapetele podului și s-a intervenit cu lucrări pentru că podul se tasa la urcarea dinspre Brăila.  Oamenii spun că este o bătaie de joc din partea constructorului, că face treabă de mântuială și că folosește materiale de proastă calitate.  Podul a costat peste 500 de milioane de euro, bani europeni.

Citește și: Titi Aur: Suntem în situația în care orice model de legislație rutieră ar fi mai bun decât cel românesc

Ministrul transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat la 1 noiembrie 2023 că podul suspendat peste Dunăre de la Brăila va fi recepţionat de CNAIR doar când constructorul va remedia, pe cheltuiala lui, toate abaterile constatate, conform b1tv.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită