Web Analytics
scris vineri, 28.06.2024

Poate fi învinsă ruleta online?

Distracția este scopul principal pentru care oamenii joacă la ruletă, dar momentele în care câștigi aduc automat și mai multă bucurie. Dar o întrebare aflată pe buzele multora este una simplă: poate fi învinsă ruleta? Există oare un sistem ce poate fi speculat în așa fel încât să-ți asiguri câștiguri?

Poate fi învinsă ruleta online?

Răspunsul este însă unul clar: la ruletă online nu există nicio modalitate de a-ți asigura un câștig garantat. Totul ține de noroc, astfel că unii jucători câștigă, în timp ce alții pierd. Doar șansa decide dacă ești în tabăra câștigătorilor sau a celor care ies pe minus.

Atunci când joci la ruletă online, important este să înțelegi cum funcționează. Roata ruletei este împărțită în 37 sau 38 de secțiuni numerotate, în funcție de versiune. Cele mai populare versiuni (europeană și franceză) au 37 de diviziuni, de la 0 la 36. Jucătorii pot paria atât pe numere, cât și pe culori, grupuri de numere ori alte combinații, în timp ce câștigul depinde de zona în care se oprește bila.

Ca la orice joc de noroc, casa are un avantaj din start. La ruletă, avantajul casei este de 2.70%, iar acesta este dat de prezența pe roată a unui 0 de culoare verde. La ruleta americană, avantajul casei este și mai mare, motiv pentru care cei mai mulți jucători încearcă versiunea europeană.

Chiar dacă există un avantaj al casei, nu înseamnă automat că nu ai șanse de câștig. În realitate, după o sesiune tu poți să fii pe plus cu 50 de unități, iar un alt jucător să piardă 40 de unități. Însă când se trage linie, casa va avea un avantaj.

Citește și Salariul minim pe economie. Schimbările care intră în vigoare de la 1 iulie

Există numere calde și reci la ruletă?

În vremurile de odinioară ale ruletei exista conceptul de numere calde și reci. Din motive legate de costuri, cazinourile terestre nu schimbau foarte des ruletele în urmă cu decenii bune, iar acestea se uzau în timp. Iar unii oameni au observat că la anumite mese existau anumite tipare și că bila se oprea mai des pe anumite numere. După mii de ore de studiu, ei mizau pe numerele care apăreau mai des și aveau parte de câștiguri importante pentru acele vremuri.

foto interior ruleta aici

Dar se mai repetă situația și acum? Mult mai rar, poate chiar deloc. Indiferent că vorbim despre un operator terestru ori de o platformă cu jocuri de casino online cu dealer real, lucrurile sunt mult mai clare. Mesele sunt noi, de cea mai înaltă calitate și există șanse extrem de mici să descoperi vreun tipar pentru a descoperi numere fierbinți.

Desigur, se întâmplă ca bila să se oprească mai des pe anumite numere și rar pe altele. Dar acesta este pur și simplu hazard. Dacă crezi că o astfel de strategie te poate ajuta, operatorii online îți oferă chiar un istoric al ultimelor numere pe care bila s-a oprit, în așa fel încât să te ajute. Însă conceptul de numere calde și reci ca o metodă garantată de câștig la ruletă nu poate fi luat în calcul. În realitate, totul este doar noroc.

Există sisteme care garantează câștigul la ruletă?

Și de această dată răspunsul este nu. Da, sunt câteva sisteme care îți pot crește șansele de câștig, dar nimeni nu îți garantează câștigurile. Ai putea spune că sistemul Martingale este perfect. Până la urmă, dublezi miza până câștigi. Și la un moment dat ghinionul se va opri, nu-i așa?

Da, cu siguranță că vei câștiga la un moment dat, dar oare merită riscurile? Gândește-te că și dacă începi cu 1 unitate s-ar putea să ajungi după câteva pariuri pierzătoare să mizezi peste 50-100 de unități. Iar la final profitul ar fi de doar 1 unitate. Așadar, merită oare riscul? Ține cont că există și limite maxime de pariuri ce pot fi efectuate, astfel că strategia este foarte riscantă.

În realitate, de ruletă trebuie să te bucuri ca o experiență inedită ce îți aduce adrenalina. Ceva ce te scoate din zona de confort, din rutina zilnică și îți aduce plăcere. Câștigurile trebuie privite strict ca un bonus. În rest, gândește-te că plătești pentru o experiență distractivă, așa cum faci și atunci când sari cu parapanta, mergi la cinema ori altceva ce îți face plăcere. Metode garantate de câștig la ruletă nu există până acum și probabil că nici nu vor fi inventate vreodată. Dacă vor fi, vor aduce automat închiderea cazinourilor sau cel puțin eliminarea respectivelor jocuri din ofertă.

Sursa foto canva.com

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită