Web Analytics

PNL marchează, la Vila Florica, 142 de ani de existenţă

de | 19.05.2017 12:01 | Politica si Administratie

vila florica

Liberalii argeşeni serbează săptămâna viitoare 142 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. Evenimentul va avea loc la Vila Florica din Ştefăneşti, miercuri, 24 mai a.c., începând cu ora 10:30.


Evenimentul va debuta cu o depunere de coroane de flori şi o slujbă religioasă la capela familiei Brătianu. În cadrul manifestărilor de la Vila Florica va fi decernat premiul „Gheorghe Brătianu” celui mai bun elev din Argeş la Olimpiada de Istorie din acest an. Este vorba despre eleva de clasa a XI-a Anamaria Laura Ciucă, de la Liceul „Ion Mihalache” din Topoloveni, care a obţinut locul IV la Olimpiada Naţională de Istorie. Vor urma prezentări pe teme de istorie liberală făcute de către profesori de istorie şi o conferinţă de presă la care va participa preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, alături de invitaţii de la Bucureşti.
Printre invitaţii la evenimentul organizat la conacul Brătienilor de la Ştefăneşti se numără preşedintele interimar al PNL – Raluca Turcan, Cristian Buşoi – candidat la alegerile pentru şefia partidului şi secretarul general interimar Gheorghe Tinel.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii