Web Analytics
scris miercuri, 23.08.2017

PNL Diaspora Spania, alături de victimele atentatului din Barcelona

19 SabailaMIhaiPNL Diaspora Spania îşi exprimă gândurile cele mai profunde de tristețe în legătură cu tragicul atentat din Barcelona şi este alături de cei care au avut de suferit de pe urma acestui incident, condamnând orice act terorist din lume.

PNL Diaspora Spania, alături de victimele atentatului din Barcelona

Românii din Diaspora pot conta pe oamenii care le sunt alături zi de zi, vor să simtă că în țara lor sunt respectați, încurajați, ajutați, să se simtă cu adevărat români.
Putem să recunoaștem că situația noastră în Diaspora este destul de dificilă atunci când avem nevoie de acte și alte informații necesare, aşa că toți românii ar trebui să depunem un bob de grâu pentru a putea să scoatem ce este mai valoros din noi.
Începând de la strămoșii noştri, Decebal şi Traian, până în zilele noastre, am dat şi vom da dovadă de unitate și frăție.
România rămâne casa noastră!

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...