Web Analytics
scris vineri, 30.10.2020

PNL Argeș propune un fizician și un profesor universitar în C.A. de la Raten, în locul lui Cristian Gentea

Cătălin Ducu

Cătălin Ducu e noul membru al Consiliului de Administrație de la Raten, susținut de PNL după ce Cristian Gentea a devenit primar al Piteștiului. Cătalin Ducu e fizician, conferențiar universitar și director de cercetare la Universitatea din Pitești. E și pe locul 8 pe lista de candidați ai PNL Argeș pentru Parlament.

PNL Argeș propune un fizician și un profesor universitar în C.A. de la Raten, în locul lui Cristian Gentea

Din 2000 până în 2019 a fost lector universitar, cercetător științific gr. III, șef lucrări, director centru de cercetare (CCMA și CRC&D-AUTO) la UPIT. Din 1998 până în 2000 a fost asistent universitar la UPIT, iar din 1993 până în 1998 a fost fizician și cercetător științific la Institutul de Cercetări Nucleare – Mioveni, Argeș. Din 1995 este membru al Partidului Național Liberal, organizația din Pitești. Este licențiat la Facultatea de Fizică a Universității București, unde are și un doctorat. Are 80 de publicații și 30 proiecte de cercetare ca director sau responsabil științific din care: 29 naționale și 1 internațional. CV-ul lui Cătălin Ducu.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...