Web Analytics

Play-off şi Play-out la Liga a V-a în Argeş, deşi nimeni nu retrogradează

de | 25.04.2019 13:26 | Sport

Incredibil, dar adevărat! Conducerea Asociației Județene de Fotbal Argeș a implementat sistemul Play-off și Play-out la Liga a V-a, deși nimeni nu are unde să retrogradeze, neexistând o Liga a VI-a în județul nostru. Singura explicație pentru care acest sistem a fost introdus la acest nivel fotbalistic nu poate fi decât aceea de a încasa alți și alți bani de la echipele susținute financiar de către primării.
Iată un comunicat de presă postat pe site-ul AJF Argeș care spune totul despre intențiile conducerii acestei instituții: ”Din 14.04.2019 încep jocurile din cadrul Play-off și Play-out la Liga a V-a, programul jocurilor, pentru fiecare serie în parte, este afișat pe SITE-ul AJF Argeș. Vă reamintim că pentru această fază cartonașele galbene se anulează, după plata acestora, inclusiv efectul acestora. Cartonașele roșii și efectul acestora nu se anulează, ele făcându-și efectul și în Play-off și Play-out”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

1 Comentariu

  1. intereseati-va de transferurile de jucatori ilegale realizate de ajf
    unul este cel al lui fundatureanu (Vointa Budeasa) jucator care a jucat la inceputul sezonului in cupa pentru atletic bradu (vedeti caseta tehnica de la meciul atletic bradu – unirea bascov), apoi s-a transferat la dani coman ca in aceasta aprilie s-a transferat la budeasa . Daca castiga titlul de campioana judeteana cei de la budeasa pierdeau meciul de baraj din cauza lui fundatureranu si asa trebuie sa piarda poate punctele in care jucatorul a evoluat.