Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Pitești Science Festival. Ciclistul Emil Cențiu ajunge marți în Piața Primăriei

Marți, 17 septembrie, la ora 15, în cortul special amenajat în Piața Primăriei Pitești, reprezentanții municipalității vor avea prima întâlnire cu organizatorii și voluntarii „Pitești Science Festival”.

Pitești Science Festival. Ciclistul Emil Cențiu ajunge marți în Piața Primăriei

Citește și: Casa de Pensii Argeș. 206 bilete la băi, cu plecări pe 30 septembrie – 3 octombrie

A treia ediție a acestui eveniment debutază cu un eveniment inedit: la ora 15 în Piața Primăriei Pitești va sosi Emil Cențiu – promotor „Romanian Science Festival” – care sosește de la Londra pe bicicletă!

El va fi primit de Cristian Gentea în fața Primăriei, loc în care, pe 21 septembrie, va avea loc „Pitești Science Festival”.

După cum v-am informat, ciclistul roman a traversat Europa pe bicicletă, 2.462 de kilometri, pentru a susține educația STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă și Matematică) din România.

Circuitul său a cuprins 10 țări: Regatul Unit al marii Britanii, Franța, Olanda, Belgia, Germania, Republica Cehă, Austria, Slovacia, Ungaria și România.

Potrivit unei informări a Primăriei Pitești, luni, 16 septembrie, la ora 11.30, acesta se afla pe Transfăgărășan, apropiindu-se de Curtea de Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...