Web Analytics
scris miercuri, 31.07.2024

Pitești: Sancțiuni pentru încălcarea prevederilor legale

În data de 28.07.2024, camerele video de supraveghere montate în stații de transport public în comun din municipiul Pitești au surprins, în intervalul orar 22:00 – 23:00, o persoană care lipea diverse afișe cu însemne publicitare pe sticla din incinta acestora. Facem precizarea că acest lucru este interzis, potrivit normelor în vigoare.

Pitești: Sancțiuni pentru încălcarea prevederilor legale

Citește și Argeș: Continuă incendiile la vegetație uscată

Persoana în cauză se deplasa cu autoturimul, drept pentru care a fost indentificată, în baza numărului de înmatriculare al autovehiculului, și chemată la sediul Poliției Locale Pitești. Pentru fapta sa – lipirea afișelor în mai multe stații din oraș, bărbatul de 31 de ani, din Pitești, a fost sancționat cu suma de 2.500 de lei. În plus, în urma somației primite, bărbatul a mers și a îndepărtat afișele din stațiile de autobuz, readucându-le la starea inițială.

Facem apel, încă o dată, către cetățenii municipiului nostru să respecte legea, să dea dovadă de simț civic, păstrând un oraș curat și evitând, astfel, sancțiuni dure. Amintim că în toate cartierele din municipiul Pitești sunt montate camere de supraveghere, iar faptele de acest gen – și nu numai – atrag consecințele prevăzute de lege.

Sursa. Fb primaria municipiului pitesti

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...