Web Analytics

Pitești: S-au încăierat pe stradă și au ajuns după gratii și la spital

de | 4.08.2021 18:04 | Actualitate

În seara zilei de 3 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat verificările în urma sesizării privind un conflict între mai multe persoane, petrecut în cursul după-amiezii.

În urma verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice, conform art. 371 din Codul Penal, în care se desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

 

Citește și Primarul Ion Georgescu: ”Schimbarea sistemului de joc a fost de bun augur în meciul cu Sepsi”

 

În urma verificărilor, s-a stabilit că doi bărbați de 23 și 24 de ani, ambii din Mălureni, ce erau însoțiți de două femei de 18 ani, din Mălureni, respectiv 20 de ani, din Corbeni, au avut un conflict cu trei bărbați, de 21, 28 și 32 de ani, din Budeasa, ce erau însoțiți de o femeie de 27 de ani, din Budeasa, în cadrul căruia s-au agresat reciproc.

Bărbatul de 23 de ani, din Mălureni, a fost transportat la spital pentru îngrijiri. După administrarea probatoriului, bărbatul de 28 de ani și cel de 32 de ani, ambii din Budeasa, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită și luarea măsurilor legale care se impun.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii