Web Analytics
scris sâmbătă, 07.09.2024

Pitești. Promenadă la Davila. Melodii celebre în Piața Primăriei

Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești își reia, în curând, întâlnirile cu publicul. Miercuri, pe 11 septembrie, la ora 19, în Piața Primăriei Pitești este programat spectacolul „Promenadă la Davila”, coordonator artistic fiind George Diaconescu.

Pitești. Promenadă la Davila. Melodii celebre în Piața Primăriei

Fredonăm melodii celebre, ne bucurăm de răcoare și, mai ales, de faptul că putem petrece împreună clipe frumoase” – anunță cei de la teatru pe pagina de Facebook a instituției.

Citește și: Cultura aduce bani, nu e bugetivoră

Dar până la deschiderea noii stagiuni, se lucrează intens la premierele care vor marca debutul.

În timp ce regizoarea Ilinca Stihi, împreună cu echipa sa, continuă repetițiile la producția „Mă numesc Ioana Darc”, al cărei text îi poartă semnătura, regizorul Ioan Brancu face ultimele pregătiri ca să fie sigur că „Micul aventurier din Santa Cruz”, eroul textului scris de Michael Ende, îi va fascina pe micii spectatori cu peripețiile sale. Primele întâlniri sunt programate pe 21 și 22 septembrie cu ocazia avanpremierei și premierei spectacolului.

Vom dezvălui, la momentul potrivit, și ce mai uneltește celebra „Slugă la doi stăpâni” de al cărei succes se ocupă regizorul Bogdan Cioabă, precum și ce mesaj alege regizoarea Irina Alexandra Banea să transmită despre legăturile profunde care se nasc între oameni „Înainte să-și ia zborul”, așa cum au fost exprimate de către dramaturgul Florian Zeller” – mai scriu cei de la „Al. Davila” în mesajul postat pe Facebook.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...