Web Analytics

Pitești. Mașinile de deszăpezire au fost intervenit pe străzile din municipiu

de | 5.03.2022 10:44 | Actualitate, Politica si Administratie

Iarna și-a intrat în drepturi în Argeș, inclusiv în Municipiul Pitești. Având în vedere stratul mare de zăpadă depus pe străzile din municipiu, utilajele de deszăpezire au acționat încă de seara trecută până în această dimineață.

Primarul Cristian Gentea transmite:

“Ca urmare a precipitațiilor sub formă de ninsoare, utilajele au fost scoase pe străzile municipiului Pitești pentru deszăpezire.

S-a acționat cu material antiderapant, sare și clorură de calciu, pentru optimizarea traficului rutier și pietonal. Echipele de deszăpezire intervin cu prioritate pe arterele principale, pe pante, pe rampe, la trecerile de pietoni, în stațiile de autobuz și pe trotuare.

Citește și Goldbach îi reaşteaptă pe Cotimanis şi Fuego pe scena de la „Davila”

Utilajele sunt în continuare pregătite să intervină pe străzile din Pitești, în ordinea priorităților, în funcție de volumul căderilor de precipitații sub formă de ninsoare. Există cantități suficiente de material antiderapant, iar pe marginea drumurilor, în pantă, sunt amplasați saci cu nisip.
Pe raza municipiului Pitești s-a intervenit cu un număr de 13 utilaje.
În zona centrală s-a intervenit cu utilaje de mici dimensiuni.

Pentru evitarea producerii unor evenimente de blocare a traficului prin căderi de arbori și crengi s-au stabilit echipe de intervenții.

Contăm, ca de fiecare dată, pe sprijinul cetățenilor, făcând apel ca aceștia să nu parcheze neregulamentar autovehiculele pe căile rutiere, astfel încât acestea să blocheze trecerea utilajelor de deszăpezire.

Vă rugăm să circulați cu atenție!”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *