Web Analytics

Pitești: Irina Rimes și Mandinga, în concert – duminică, 15 august!

de | 10.08.2021 16:25 | Actualitate

În perioada 12 – 14 august, timp de trei zile, de joi până sâmbătă, se va desfășura atelierul de creație pentru copii ”IconArT – artă tradițională iconografică”, în cadrul căruia 25 de copii vor fi inițiați în arta picturii de icoane pe lemn. Atelierul este organizat de către municipalitate, prin Centrul Cultural Pitești, coordonatorii activităților fiind restauratori de icoane, experți ai Muzeului Golești.

Copiii vor lucra în spații deschise în Piața Primăriei, vor putea fi urmăriți și admirați de trecători, așa încât această demonstrație să fie percepută la adevărata sa valoare educativă și simbolică, iar anul viitor, la a doua ediție, cu o mai mare participare a elevilor piteșteni, să devină un eveniment de tradiție pentru acest moment special al verii, la Pitești! În ziua de duminică, 15 august, va avea loc, în Piața Primăriei, vernisajul expoziției de icoane pe lemn realizate în cadrul atelierului.

 

Citește și Video: Pompierii argeșeni continuă să lupte cu flăcările din Grecia

 

Seara de duminică aduce piteștenilor primul concert al acestei veri, acasă: începând cu ora 20:00, în Piața Primăriei, iubitorii de muzică și de distracție se vor bucura de un spectacol plin de energie și emoție, alături de Mandinga și Irina Rimes!

Participarea publicului este liberă, însă cu responsabilitate. Primăria Municipiului Pitești solicită respectarea normelor în vigoare pentru prevenirea răspândirii SARS – CoV-2, care presupun următoarele:

– deținerea unui act doveditor al stării de sănătate (certificat de vaccinare/rezultat negativ al unui test antigen sau PCR/dovada prezenței anticorpilor împotriva SARS-CoV-2);

– purtarea măștii de protecție și păstrarea distanței de 2 metri între spectatori.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii