Web Analytics
scris miercuri, 18.09.2024

Pitești. „În numele pământului” și „Unde merg elefanții”, la Cinema „București”

Sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 18, la Cinematograful de artă „București” din Pitești va fi proiectat filmul „În numele pământului”, adaptare a romanului „Țăranii”, de W. S. Reymont, câștigător al Premiului Nobel pentru Literatură și propunerea Poloniei la Premiile Oscar din acest an.

Pitești. „În numele pământului” și „Unde merg elefanții”, la Cinema „București”

Citește și: „Ștrudele cu mămăligă”, o comedie nou-nouță la Teatrul Independent Pitești

Potrivit unui comunicat de presă al Filarmonicii Pitești, filmul este realizat din aproximativ 40.000 de cadre pictate integral în ulei, în colaborare cu peste 100 de artiști vizuali. A fost folosită aceeași tehnică de animație pictată, devenită celebră datorită filmului „Loving Vincent”, despre viața celebrului Vincent van Gogh.

Un bilet la acest film costă 10 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 22 septembrie, de la ora 18, la acelați cinematograf va fi proiectat filmul „Unde merg elefanții”, un film în care nu apare niciun elefant. Este o poveste de iubire și prietenie între trei personaje aflate într-un moment greu al existenței lor.

A lui Leni, o fetiță bolnavă, dar în același timp plină de viață. A lui Marcel, un tânăr cu tendințe sinucigașe fără niciun motiv sau cu toate motivele din lume. Și a Magdei, o mamă care încearcă să uite că viața este îngrozitoare.

Unde merg elefanții este o pseudomelodramă, un film puzzle pe care spectatorii sunt invitați să îl descifreze. Și este o comedie. Sau aproape o comedie – după cum arată sursa citată.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...