Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Pitești. Film special în memoria lui Nicu Covaci – „Phoenix: Povestea”. Gabriel Niță: „Maestrul a fost la noi în aprilie 2023”

Filmul documentar „Phoenix: Povestea” va avea o proiecție specială, duminică, 11 august, de la ora 18.00, la Cinematograful „București” din Pitești, în memoria lui Nicu Covaci, fondatorul și solistul trupei, decedat zilele trecute – se arată într-un comunicat de presă al Filarmonicii Pitești.

Pitești. Film special în memoria lui Nicu Covaci – „Phoenix: Povestea”. Gabriel Niță: „Maestrul a fost la noi în aprilie 2023”

Citește și: Nicu Covaci la Piteşti, de „Simfonia Lalelelor”

Conform sursei citate, intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile.

Regizat de cineastul Cristian Radu Nema și produs de Bianca Beatrice Michi, filmul prezintă momentele-cheie din cariera trupei „Phoenix”, precum și impactul pe care Nicu Covaci l-a avut asupra muzicii și culturii românești.

Citește și: Se apropie Archangels Fest, la Topoloveni. De unde vă puteți procura bilete

Maestrul Nicu Covaci a fost un muzician extraordinar. Ne dorim să onorăm moștenirea culturală impresionantă pe care ne-a lăsat-o. Maestrul a fost prezent la noi în aprilie 2023, atunci când am prezentat publicului din Pitești pentru prima dată filmul.

Acum, ne dorim să fie prezenți fanii trupei din toate generațiile, pentru a comemora împreună viața și opera lui Nicu Covaci” – a declarat Gabriel Niță, managerul Filarmonicii Pitești, instituție în subordinea căreia se află Cinematograful București.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită